Başlangıç | 1 Çeşit | Çorba |
Ana Yemek | 2 Çeşit | Haftada ; 3 Gün Et Yemeği ( Kırmızı / Beyaz / Köfte ), 2 Gün Etli Sebze Yemeği, 1 Gün Bakliyat Yemeği, Ayda 1 defa Döner ( Et / Tavuk ) ( Yemekler 2 çeşit olup 1 çeşidi seçilecektir ) |
Yardımcı Yemek | 1 Çeşit | Ana yemeklere uyumlu olarak ; Pilav / Makarna / Börek / Zeytinyağlılar |
Tamamlayıcı | 1 Çeşit | Mevsime ve menüye uyumlu olarak ; Tatlı / Yoğurt / Meyve / İçecek / Komposto / Turşu v.b. |
Saladbar | 2 – 10 Çeşit | Mevsime ve menüye uyumlu olarak ; 2’den 10 çeşide kadar, Zeytinyağlı / Meze / Salata açık büfe olarak sunulacaktır. |