Başlangıç | 1 Çeşit | Çorba |
Ana Yemek | 1 Çeşit | Haftada ; 1 Gün Kırmızı Et Yemeği, 1 Gün Beyaz Et Yemeği, 1 Gün Köfte Yemeği, 1 Gün Etli Sebze Yemeği, 1 Gün Bakliyat Yemeği, 1 Gün Kıymalı Sebze Yemeği dönüşümlü olarak sunulacaktır. Ayda 1 defa Döner ( Et / Tavuk ) verilecektir. |
Yardımcı Yemek | 1 Çeşit | Ana yemeklere uyumlu olarak ; Pilav / Makarna / Börek / Zeytinyağlılar |
Tamamlayıcı | 1 Çeşit | Mevsime ve menüye uyumlu olarak ; Tatlı / Yoğurt / Meyve / İçecek v.b. |
Salatbar | 2 – 10 Çeşit | Mevsime ve menüye uyumlu olarak ; 2’den 10 çeşide kadar, Zeytinyağlı / Meze / Salata açık büfe olarak sunulacaktır. |